Säännöt

Tanssikoulu A.M. Dancen säännöt 2020-2021

 

1. Poikkeusohjeistus ja turvallisuus

Syyskaudella noudatamme tarkkoja sääntöjä, joilla pyrimme pitämään tanssikoulun asiakkaat ja henkilökunnan terveinä.

– Tule tanssikoululle vain terveenä!

– Pese kädet ja käytä käsidesiä aina koululle tullessasi.

– Vastaanotto pidetään tanssikoulun terassilla sään salliessa. Suosittelemme myös tanssijoita odottamaan terassilla oman tuntinsa alkua sään salliessa. Muista turvavälit jonottaessasi vastaanottoon tai tanssitunnille.

– Vaihda treenivaatteet kotona ja täytä juomapullo kotona.

– Ryhmäkokojen rajat ovat tarkat ja osa ryhmistä on pienennetty turvavälien säilyttämiseksi.

– Yski ja aivasta hihaan/paperinenäliinaan.

– Oppilaiden tulee välttää turhaa oleskelua tanssikoulun odotuskäytävällä ja koulun tiloissa.

– Alle 7-vuotiaalla tanssijalla saa olla vain yksi huoltaja/saattaja tullessa tanssikoululle. Yli 8-vuotiaiden oppilaiden huoltajien/perheenjäsenten/ystävien oleskelu tanssikoulun tiloissa on syyskaudella 2020 kielletty. Vastaanottotiskillä asiointi toki käy, mutta pyrimme välttämään ylimääräisen oleskelun ja ison henkilömäärän tilassa.

– Tanssitunnin päätyttyä tanssijat odottavat salin toisessa päässä, seuraava ryhmä päästetään saliin ja toinen poistuu vasta sen jälkeen oikean puolesta liikennettä käyttäen. Tämä mahdollistaa etäisyydet tanssijoiden välillä ja minimoimme ruuhkaa odotuskäytävällä.

– Löytötavaroita ei säilytetä. Pidä huolta omista tavaroistasi.

 

2. Ilmoittautuminen

Tanssikoulu A.M. Dancen tunneille ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta ennen tunnin alkua. Alle 18-vuotiaan ilmoittautumisen tulee olla huoltajan tekemä.

Ilmoittautuminen on sitova ja on voimassa yhden kauden ajan. Ilmoittautumisen tehtyään asiakas hyväksyy, että lasku tanssitunneista erääntyy maksettavaksi ja maksua ei palauteta, mikäli oppilas haluaa lopettaa kesken kauden.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

3. Maksut

Kausimaksu määräytyy kyseisen tanssikauden hinnaston mukaisesti ja maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Maksut veloitetaan kausittain. Tanssikausia on kolme: syys-, kevät- ja kesäkausi. Laskutettavan tiedot täytetään lomakkeelle tanssikoulun vastaanottotiskillä tullessa ensimmäiselle tanssitunnille. Vastaanotto täyttää laskun tiedot oppilaan tanssitunnin aikana  ja oppilaan opettaja antaa laskun oppilaalle ensimmäisen tanssitunnin päätyttyä.  Käytä laskun viitenumeroa laskua maksaessasi. Maksumuistutuksesta peritään 5 euron lisämaksu ja korkolain mukainen viivästyskorko. Mikäli kausimaksua ei ole suoritettu, on tanssikoululla oikeus evätä oppilaan osallistuminen opetukseen.

 

4. Kokeilukerta

Uudet asiakkaat voivat kokeilla tanssituntia 5 euron maksua vastaan. Tarjouksen voi käyttää kerran. Jos asiakas jatkaa tunneilla, kokeilukerta katsotaan ensimmäiseksi tanssitunniksi ja kokeilumaksu/kertamaksun summa vähennetään kausimaksusta.

 

5. Ilmoittautumisen peruminen

Asiakas sitoutuu tanssiryhmään aina yhdeksi kaudeksi kerrallaan ja lasku tulee maksaa, ellei osallistumista peruta tanssikauden ensimmäisen viikon aikana myclubin kautta omalla käyttäjätunnuksella.

Jos ilmoitus lopettamisesta tehdään vasta kauden ensimmäisen toimintaviikon jälkeen, tulee peruutus tehdä aina kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen
annika.mutila@gmail.com. Peruutukseen vastataan vastausviestillä, jossa peruutus vahvistetaan käsitellyksi. Vasta tällöin peruutus astuu voimaan. Ilmoittautumista ei voi perua jättäytymällä pois tunneilta tai suullisesti opettajalle ilmoittamalla.

Asiakkaan tulee peruuttaa osallistumisensa viikon sisään tunnilla aloittamisesta, jolloin ensimmäinen tunti katsotaan kertakäynniksi (laskutetaan kokeilukerta/kertamaksu). Jatkaessaan tanssitunneilla, tulee koko kauden kausimaksu suorittaa. Kesken kauden lopettaneen asiakkaan kausimaksua ei palauteta.

Peruutusoikeus ei koske kilpa- ja intensiiviryhmiä, tanssileirejä ja lyhytkursseja.

 

6. Peruutukset tai tuntien siirrot tanssikoulun puolesta

Tanssikoululla on oikeus peruuttaa tunti äkillisen esteen (esim. opettajan äkillinen sairastuminen) johdosta. Peruutuksesta ilmoitetaan oppilaille sähköpostilla tai kiireellisessä tapauksessa tanssikoulun sosiaalisessa mediassa. Ensisijaisesti tanssitunnille pyritään saamaan sijaisopettaja.Tunteja voidaan siirtää toiseen ajankohtaan esim. opettajan sairastumisesta johtuen. Tunnin siirrosta ilmoitetaan oppilaille sähköpostilla. Mikäli opettaja on estynyt opettamasta pidempään, koululla on oikeus vaihtaa opettajaa. Kurssimaksua ei palauteta opettajan vaihtumisen takia.

Tanssikoululla on oikeus tuntimuutoksiin. Tanssitunnilla on oltava minimimäärä (8) ilmoittautuneita, jotta tanssitunti pidetään.

Tanssikoululla on oikeus tanssikoulusta riippumattomista syistä (tilojen tuhoutuminen, viranomaisten määräykset tai suositukset, virus, pandemia, force majeur) pitää opetustunnit interaktiviisena etäopetuksena, jossa opettaja voi antaa oppilaalle palautetta (videoyhteys) tai muulla tilanteeseen sopivalla tavalla tai siirtää kauden lähiopetustunteja eteenpäin. Kurssimaksua ei tällaisessa tilanteessa palauteta. Poikkeuksena hyväksytään lääkärin määräämä fyysinen este.

 

7. Tiedotus

Tanssikoulun toiminnasta tiedotetaan oppilaille sähköpostitse. Asiakkaan on huolehdittava, että omat yhteystiedot, etenkin oma sähköpostiosoite, on ajan tasalla. Asiakas pystyy muokkaamaan omia tietojaan omassa myclub profiilissaan osoitteessa amdance.myclub.fi

Tärkeät kausi-infot ja mahdolliset muutokset lähetetään sähköpostilla. Asiakas on vastuussa omista sähköpostiasetuksista, jotka voivat vaikuttaa sähköpostin vastaanottamiseen (esim. roskaposti).

Tiedottamiseen käytetään myös verkkosivuja, sosiaalista mediaa ja tanssikoulun ilmoitustauluja.

 

8. Korvauskäytäntö, poissaolot ja sairastuminen

Tilapäisiä poissaoloja voi korvata osallistumalla toiselle vastaavan tai alemman tason tunnille. Tunnin on oltava saman hintainen tai edullisempi, saman pituinen tai lyhyempi ja tunnilla on oltava tilaa (ryhmä ei saa olla täynnä). Poissaolotunnin voi korvata vain saman tanssikauden aikana. Korvauslomakkeita on saatavilla tanssikoulun vastaanotossa. Täytä lomake ja anna se korvaavan tunnin opettajalle ennen tunnin alkua. Tanssituntia ei voi käydä korvaamassa etukäteen. Tanssitunnit, joilla tehdään näytöskoreografiaa, ei voi käydä korvaamassa kauden viimeisen 4 toimintaviikon aikana. Tanssitunteja ei voi siirtää seuraavalle kaudelle vaan ne on käytävä kyseisen lukukauden aikana. Tanssikoulu ei korvaa rahallisesti tunteja, jotka ovat asiakkaasta johtuvasta syystä jääneet käyttämättä kauden aikana.

Asiakas voi hakea kausimaksun palautusta pitkäaikaisen loukkaantumisen ajalta. Lähetä lääkärintodistus heti sairasloman alkaessa sähköpostitse A.M. Dancen toimistoon annika.mutila@gmail.com . Pitkäaikainen poissaolo on yli 4 viikkoa.

Tanssikoululla on oikeus keskeyttää oppilaan tunnit, mikäli hän häiritsee toistuvasti muiden oppilaiden työskentelyä. Tällöin oppilas maksaa kausimaksun keskeytykseen asti.

 

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ