0-6-vuotiaiden tanssitunnit

Vauva-aikuinen -musiikkiliikunta (noin 2-12 kk)

 

 

Taapero-aikuinen -musiikkiliikunta (noin 1-3 v.)

 

 

 

3-4 v. ja 5-6 v. Dance sekä Baletti

 

 

 

Uusi!

Vauva-aikuinen -musiikkiliikunta (2-12 kk) ja Taapero-aikuinen -musiikkiliikunta (1-3 v.)

Yhteinen liikuntahetki lapselle ja aikuiselle. Tunti on vuorovaikutuksellinen tanssi- ja liikuntatuokio, minkä tavoite on lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen ja perusliikuntataitojen harjoittaminen.

 

Vauva-aikuinen ja taapero-aikuinen -musiikkiliikunta on yhteinen hetki loruillen, laulaen sekä musiikin tahdissa liikkuen. Tunnilla tutustutaan vauvan kehonhallintaan ja liikutaan vauvan ehdoilla, unohtamatta äidin/aikuisen omaa liikkumista. Tunti sisältää myös aikuisen oman jumppahetken, jossa kiinnitetään huomiota  hyvinvointiin. Vauvan tulee jumppaan tullessaan osata kannatella päätään.

Lapsen ja aikuisen yhteinen musiikkiliikunta- ja temppuilutunti. Tunneilla harjoitellaan perusliikuntataitoja musiikin säestämänä. Lisäksi temppuillaan, lauletaan, loruillaan ja leikitään yhdessä.
Perheliikuntatuokiot voivat parhaimmillaan olla lapsille sekä vanhemmille ikimuistoisia elämyksiä ja rakentavat samalla terveyttä edistävän liikuntaharrastuksen pohjaa myös tuleville vuosille. Tavoiteena on liikunnan riemu ja yhteiset onnistumisen elämykset. Suosittelemme lämpimästi perheliikuntatunteja perheen pienenmille!

 

 

 

3-4-vuotiaat ja 5-6-vuotiaat 

Dance sekä Baletti

 

Lastentanssitunneilla rohkaistaan lasta nauttimaan liikkumisesta ja ilmaisusta musiikin ja rytmin vietävänä sekä opetellaan olemaan ryhmän jäsenenä. Tunneilla opetellaan oman kehon hallintaa ja tuntemista perusliikuntataitoja kehittäen. Jokaisella ikäryhmällä on omat kehitysalueet, joihin tanssitunneilla keskitytään. Pienimmiltä tanssijoilta eli 3-4 v. ryhmäläisiltä vaaditaan sen verran rohkeutta, että tanssija uskaltautuu jäämään tunnille ilman vanhempia.  Eri tasoryhmät alkavat seitsemästä ikävuodesta ylöspäin.  Syksyllä 2019 lastentanssilajeina Dance sekä Baletti.

Dance -tunnille vaatteet, joissa helppo liikkua (esim. trikoot ja toppi) ja paljaat varpaat. Hiukset kiinni.

Balettitunnille harjoituspuku tai tyllipuku, vaaleat sukkahousut ja harjoitustossut. Hiukset siististi nutturalle.

Kaikki halukkaat lapset pääsevät esiintymään tanssinäytökseen marraskuussa 2020.

 

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ