Nuorten & Aikuisten

Showjazz
Show on monipuolinen treenitunti, jossa tanssitaan koko keholla eläytyen musiikkiin. Tunnilla tehdään  tanssisarjojen lisäksi monipuolisia tekniikkaharjoituksia. Keski- ja jatkotasot  ovat teknisesti vaativimpia ja tunneilla harjoitellaan runsaasti myös rytmiikkaa ja tanssitekniikkaa. Tunnin sisältöön vaikuttaa suuresti opettajan oma ja persoonallinen tyyli.
Showjazztunnilla vapaa treeniasu. Paljaat varpaat tai päkiäsuojat.
Nykytanssi ja Contemporary
Nykytanssitunnilla keskitytään liikkeen virtaavuuteen ja heittäytymiseen. Tunti alkaa lämmittely- sekä tekniikkasarjoilla (modernitanssi) ja huipentuu vaihtuvaan tanssisarjaan. Tanssisarjoissa käytetään paljon eri tasoja ja keskitytään eri liikelaatujen kirkkauteen. Nykytanssitunnilla haetaan omaa tapaa liikkua erilaisilla improvisaatioharjoituksilla.

Nykytanssi ja contemporary tunnit ovat hyvin samankaltaisia materiaaliltaan. Contemporary tunnit painottuvat USA:n tämänhetkisiin nykytanssityyleihin.

Nykytanssin treeniasu vapaa. Tunnilla paljon lattiasarjoja, joten kannattaa ottaa mukaan pitkähihainen paita ja housut. Paljaat varpaat tai päkiäsuojat.
Baletti
Balettitunneilla keskitytään vartalon oikeaan linjaukseen ja aukikierron löytämiseen. Tunneilla tehdään harjoituksia tangolla, keskilattialla ja tilassa liikkuen. Tunti on erinomainen sivulaji kaikille jazz- ja nykytanssiin suuntautuville.
Aikuisten balettitunnille ihonmyötäiset treenivaatteet ja balettitossut. Hiukset oltava siististi nutturalla.
Street
Tervetuloa katutanssien maailmaan. Tunnilla sekoitetaan eri katutanssityylejä (hip hop, house, locking, old school, new style). Tunnin pääpaino on tanssisarjassa hikeä unohtamatta.
Tarvitset Street tunnille sisäkengät (huom!puhtaat pohjat!!) ja vaatteet, joissa mukava liikkua.
Lattiatekniikka
Lattiatekniikkatreeni keskittyy nimensä mukaisesti sulavaan liikkumiseen alatasossa. Tunti on rakennettu parantamaan pehmää tasojen vaihtoa ja voimistamaan luontevaa liikkumista lattialla. Lattiatekniikkaa suositellaan erityisesti nykytanssia tukevaksi treeniksi.
Lattiatekniikka tunnille pitkähihainen paita ja pitkät housut.
Akrobatia
Akrobatia tunnilla harjoitellaan akrobatian alkeita sekä vaikeampia variaatioita. Treeni haastaa varmasti jokaisen oppijan omalla tasollaan. Tunnilla harjoitellaan liikkeitä, jotka parantavat kehonhallintaa ja mahdollistavat oppilaan harjoittelemaan vaativampia variaatioita.
Paljaat varpaat.
Voguing
Voguing on katutansseihin kuuluva tanssilaji, joka on saanut inspiraationsa muotikuvista ja malleista. Voguingissa tärkeää on naisellisuus, vaikkakin sitä voi tanssia myös maskuliinisesti. Lajiin liittyy vahvasti esittäminen, asenne ja roolin ottaminen. Laji on saanut alkunsa 70-80-luvuilla New Yorkin clubeilla ja on tänä päivänä yksi käytetyimpiä commercial bisneksen tanssilajeja!
Vapaa treeniasu.
Heels
Heels -tunnilla tanssitaan korkokengissä tämän päivän hittimusaan ja näytetään hyvältä 😉 Treenin kautta tanssija oppii kävelemään korkokengillä oikeaoppisesti ja linjamaan kehonsa kauniisti. Tanssisarjat vaihtelevat opettajan mukaan hip hopista showhun ja voguingista lyricaliin.
Treeniasu vapaa. Korkokengät, joista EI lähde mitään jälkiä lattiaan!
Lyrical
Lyrical jazz tanssilaji, missä sekoittuu baletti, nykytanssi ja jazztanssi. Tunneilla tehdään erilaisia tekniikkaharjoituksia, diagonaalipätkiä ja tanssisarjoja.  Tunnin pääpaino on loppusarjassa, minkä musiikkina käytetään pääsääntöisesti hitaita biisejä. Lyrical jazz kehittää tekniikan lisäksi tanssijan heittäytymistä ja ilmaisua musiikkiin.
Treeniasu vapaa. Paljaat varpaat tai päkiäsuojat.
Koreoprojekti
Koreoprojekti on kurssi, jonka aikana tanssija/tanssijat tekevät oman soolon, duon, trion tai pienryhmän. Ryhmä kokoontuu neljä kertaa ja kurssi päättyy tanssijoiden esitykseen. Koreoprojektin ohjaavana opettajana toimii Annika Mutila. Projektin aikana tanssija seuraa opettajan tehtävänantoa. Kurssi soveltuu aktiivisille tanssinharrastajille, jotka ovat kiinnostuneita koreografioinnista. Alaikäraja on 9 vuotta. Kurssihinta vastaa tuntihintaa 45 min/vko. Kurssin hintaan kuuluu 4 tuntia yksityistä saliaikaa.
TO 31.8. klo 16.45-17.30, 14.9. klo 16.45-17.30, 3.11. klo 19-20.30, kenraaliharjoitus 17.11. klo 18.00-19.00 ja esitys 17.11. klo 20.00.
Kehonhallinta
Tällä tunnilla keskitytään keskivartalon voimaan ja tanssin tukilihaksiin. Tunti on suunniteltu tanssijoille vahvistamaan kehoaan lajitreenejä varten, mutta tunti sopii hyvin myös ei tanssia harrastaville.
Vapaa treeniasu, vaatteet joissa helppo liikkua.
Toiminnallinen treeni on koko kehoa monipuolisesti kuormittava yhdistelmätreeni. Harjoitteet korostavat toiminnallisuutta ja kehittävät eri fyysisiä ominaisuuksia kokonaisvaltaisesti. Tunnilla treenataan kehonpainolla ja erilaisilla välineillä. Tällä tunnilla pääset yhdessä muun ryhmän kanssa puskemaan itseäsi äärirajoille oman kuntotasosi mukaan!
Toiminnallinen treeni
Ulkoliikuntavarusteet! Treenit ulkona. Pahan kelin sattuessa tunnit sisällä.
Showlatin
Showlatin tunnilla yhdistyy showtanssi ja kilpatanssilattarit. Treeneissä nautitaan lattarirytmeistä ja hikoillaan menevien biisien viemänä. Ohjaajalla on vahva kilpatanssitausta ja tunnin liikekielessä on sähäkkää aksentointia sekä loppuunastivietyä kehon käyttöä.
Showlatin tunnille paljaat varpaat, lattarikengät ja jazztossut. Treenialaosaksi jumppahousut tai halutessaan treenihame.
Venyttely
Tanssijoille sekä muille liikkujille monipuolinen kehonhuolto- ja venyttelytunti. Tunnilla lämmitetään keho lempeästi, tehdään sekä lyhyitä että pitkiä venytyksiä ja kuunnellaan omaa kehoa. Ryhmän ohjaajalla joogatausta, mikä näkyy tunnin rakenteessa ja harjoituksissa.
Otathan mukaan oman jumppa-alustan!
Aikuisten Dance 30+
Aikuisten dance tunti on vauhdikas, energinen ja hikinen tanssitreeni. Hyvänmielentunti, joka sopii ihan kaikille! Tunnin tyylisisältö vaihtelee showsta hip hoppiin ja voguingista discoon. Tunnilla syke nousee varmasti ja lihakset tietävät tehneensä työtä = Power. Let´s dance ja pidetään hauskaa yhdessä!

Uutena keskitason Dance-treeni haastetta haluaville!

Dance tunnille vaatteet, joissa helppo liikkua. Paljaat varpaat, jumppatossut, jazztossut…oman maun mukaan

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ