Nuoret & Aikuiset

Show sekä UUSI Jazz & Show
Show on monipuolinen treenitunti, jossa tanssitaan koko keholla eläytyen musiikkiin. Tunnilla tehdään  tanssisarjojen lisäksi monipuolisia tekniikkaharjoituksia. Keski- ja jatkotasot  ovat teknisesti vaativimpia ja tunneilla harjoitellaan runsaasti myös rytmiikkaa ja tanssitekniikkaa. Tunnin sisältöön vaikuttaa suuresti opettajan oma ja persoonallinen tyyli.

 

Jazz & Show -tunnilla tehdään showelementtejen lisäksi jazztanssitekniikan harjoitteita.

Showjazztunnilla vapaa treeniasu. Paljaat varpaat tai päkiäsuojat.
Nykytanssi ja Contemporary
Nykytanssitunnilla keskitytään liikkeen virtaavuuteen ja heittäytymiseen. Tunti alkaa lämmittely- sekä tekniikkasarjoilla (modernitanssi) ja huipentuu vaihtuvaan tanssisarjaan. Tanssisarjoissa käytetään paljon eri tasoja ja keskitytään eri liikelaatujen kirkkauteen. Nykytanssitunnilla haetaan omaa tapaa liikkua erilaisilla improvisaatioharjoituksilla.

Nykytanssi ja contemporary tunnit ovat hyvin samankaltaisia materiaaliltaan. Contemporary tunnit painottuvat USA:n tämänhetkisiin nykytanssityyleihin.

Nykytanssin treeniasu vapaa. Tunnilla paljon lattiasarjoja, joten kannattaa ottaa mukaan pitkähihainen paita ja housut. Paljaat varpaat tai päkiäsuojat.
Baletti
Balettitunneilla keskitytään vartalon oikeaan linjaukseen ja aukikierron löytämiseen. Tunneilla tehdään harjoituksia tangolla, keskilattialla ja tilassa liikkuen. Tunti on erinomainen sivulaji kaikille jazz- ja nykytanssiin suuntautuville.
Aikuisten balettitunnille ihonmyötäiset treenivaatteet ja balettitossut. Hiukset oltava siististi nutturalla.
Street ja Commercial
Tervetuloa katutanssien maailmaan. Tunnilla sekoitetaan eri katutanssityylejä (hip hop, house, locking, old school, new style). Tunnin pääpaino on tanssisarjassa hikeä unohtamatta.

Commercial-tunti on street- ja jazzlajiin pohjautuva koreografiatunti, jossa tehdään nykypäivän biiseihin sopivia tansseja.

Tarvitset Street tunnille sisäkengät (huom!puhtaat pohjat!!) ja vaatteet, joissa mukava liikkua.
Ei syksyllä 2020

 

Lattiatekniikka

Lattiatekniikkatreeni keskittyy nimensä mukaisesti sulavaan liikkumiseen alatasossa. Tunti on rakennettu parantamaan pehmää tasojen vaihtoa ja voimistamaan luontevaa liikkumista lattialla. Lattiatekniikkaa suositellaan erityisesti nykytanssia tukevaksi treeniksi.
Lattiatekniikka tunnille pitkähihainen paita ja pitkät housut.
Uusi!

Dance Akrobatia

Dance & Akrobatia -tunnilla harjoitellaan akrobatian alkeita sekä vaikeampia variaatioita tanssiliikkeisiin yhdistettynä. Treeni haastaa varmasti jokaisen oppijan omalla tasollaan. Tunnilla harjoitellaan liikkeitä, jotka parantavat kehonhallintaa ja mahdollistavat oppilaan harjoittelemaan vaativampia variaatioita.
Paljaat varpaat.
Cheerleading
Cheerleading on innostava laji, jossa tehdään yhdessä nostoja, akrobatiaa ja kannustushuutoja. Lajissa yhdistyy tanssi ja akrobatia. Cheerleading vahvistaa koordinaatiota, notkeutta ja kehonhallintaa. Cheerleading-tunnin rinnalle suositellaan A.M. Dancen akrobatia tuntia tukemaan toisiaan. Tunnit ovat peräkkäin lukujärjestyksessä.
Cheerleading-tunnille sortsit ja toppi. Paljaat varpaat tai päkijäsuojat.
Heels ja UUSI Heels commersial
Heels -tunnilla tanssitaan korkokengissä tämän päivän hittimusaan ja näytetään hyvältä 😉 Treenin kautta tanssija oppii kävelemään korkokengillä oikeaoppisesti ja linjamaan kehonsa kauniisti. Tanssisarjat vaihtelevat opettajan mukaan hip hopista showhun ja voguingista lyricaliin.

Heels Femme -tunti keskittyy hitaisiin, pehmeisiin ja hallittuihin tanssisarjoihin. Femme tunnilla liikekieli on hyvin jatkuvaa ja naisellista.

Treeniasu vapaa. Korkokengät, joista EI lähde mitään jälkiä lattiaan!
Lyrical
Lyrical jazz tanssilaji, missä sekoittuu baletti, nykytanssi ja jazztanssi. Tunneilla tehdään erilaisia tekniikkaharjoituksia, diagonaalipätkiä ja tanssisarjoja.  Tunnin pääpaino on loppusarjassa, minkä musiikkina käytetään pääsääntöisesti hitaita biisejä. Lyrical jazz kehittää tekniikan lisäksi tanssijan heittäytymistä ja ilmaisua musiikkiin.
Treeniasu vapaa. Paljaat varpaat tai päkiäsuojat.
Koreoprojekti
Koreoprojekti on kurssi, jonka aikana tanssija/tanssijat tekevät oman soolon, duon, trion tai pienryhmän. Ryhmä kokoontuu neljä kertaa ja kurssi päättyy tanssijoiden esitykseen. Koreoprojektin ohjaavana opettajana toimii Annika Mutila. Projektin aikana tanssija seuraa opettajan tehtävänantoa. Kurssi soveltuu aktiivisille tanssinharrastajille, jotka ovat kiinnostuneita koreografioinnista. Alaikäraja on 9 vuotta. Kurssihinta vastaa tuntihintaa 45 min/vko. Kurssin hintaan kuuluu vähintään 4 tuntia yksityistä saliaikaa.

Teoriatunnit 25.8., 15.9., 27.10., 3.11., Koreonäytös 7.11. klo 15. Lisäksi oppilas saa varata salin tanssikoululta itselleen 60 min/vko koreon työstämiseen.

Showlatin
Showlatin tunnilla yhdistyy showtanssi ja kilpatanssilattarit. Treeneissä nautitaan lattarirytmeistä ja hikoillaan menevien biisien viemänä. Ohjaajalla on vahva kilpatanssitausta ja tunnin liikekielessä on sähäkkää aksentointia sekä loppuunastivietyä kehon käyttöä.
Showlatin tunnille paljaat varpaat, lattarikengät ja jazztossut. Treenialaosaksi jumppahousut tai halutessaan treenihame.
Venyttely
Tanssijoille sekä muille liikkujille monipuolinen kehonhuolto- ja venyttelytunti. Tunnilla lämmitetään keho lempeästi, tehdään sekä lyhyitä että pitkiä venytyksiä ja kuunnellaan omaa kehoa. Ryhmän ohjaajalla joogatausta, mikä näkyy tunnin rakenteessa ja harjoituksissa.
Otathan mukaan oman jumppa-alustan!
DanceFit – Lihaskuntoa ja Kehonhallintaa
Tällä tunnilla keskitytään keskivartalon voimaan ja tanssin tukilihaksiin. Tunti on suunniteltu tanssijoille vahvistamaan kehoaan lajitreenejä varten, mutta tunti sopii hyvin myös ei tanssia harrastaville.
Vapaa treeniasu, vaatteet joissa helppo liikkua.
Aikuisten Dance 30+
Aikuisten dance now tunti on vauhdikas, energinen ja hikinen tanssitreeni. Hyvänmielentunti, joka sopii ihan kaikille! Tunnin tyylisisältö vaihtelee showsta hip hoppiin ja voguingista discoon. Tunneilla tehdään tämän päivän muotitansseja ja testaillaan New Yorkin uusia tanssituulia. Tunnilla syke nousee varmasti ja lihakset tietävät tehneensä työtä. Let´s dance ja pidetään hauskaa yhdessä!

Tunteja on kaksi. Alkeet-tunnilla tehdään vaihtuvia sarjoja (ei esiinny) ja Avoimen-tason tunnilla tehdään vaihtuvien sarjojen lisäksi esitystä kauden näytökseen.

Dance tunnille vaatteet, joissa helppo liikkua. Paljaat varpaat, jumppatossut, jazztossut…oman maun mukaan

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ