Lasten Lajitreenit

Dance
Dance tuntien tärkeimpänä tavoitteena on pitää hauskaa, nauttia liikkeestä ja musiikista. Koordinaation ja motoriikan kehittymisen tueksi harjoitetaan perustekniikkaa ja lihaskuntoa. Alkulämmittelyinä tehdään helppoja tanssisarjoja sekä lihaskunto- ja venyttelyharjoituksia. Erilaiset liikkuvat sarjat opettavat koordinaatiota ja tekniikkaa. Dance jatkotason tunneilla tanssisarjat vaikeutuvat sekä tekniikkaharjoitusten tempo nopeutuu ja määrä kasvaa tanssiniloa unohtamatta.
Dance-tunnille vaatteet, joissa mukava liikkua. Paljaat varpaat tai päkiäsuojat (ei kenkiä).
Uusi!
Voguing

Voguing on katutansseihin kuuluva tanssilaji, joka on saanut inspiraationsa muotikuvista ja malleista. Lajiin liittyy vahvasti esittäminen, asenne ja roolin ottaminen. Laji on saanut alkunsa 70-80-luvuilla New Yorkin clubeilla ja on tänä päivänä yksi käytetyimpiä commercial bisneksen tanssilajeja!
Vapaa treeniasu.

Show
Show on monipuolinen treenitunti, jossa tanssitaan koko keholla eläytyen musiikkiin. Tunnilla tehdään  tanssisarjojen lisäksi monipuolisia tekniikkaharjoituksia. Jatkotason tunnit  ovat teknisesti vaativimpia ja tunneilla harjoitellaan runsaasti myös rytmiikkaa ja tanssitekniikkaa. Tunnin sisältöön vaikuttaa suuresti opettajan oma ja persoonallinen tyyli.

Show-tunnille paljaat varpaat tai päkiäsuojat. Treeniasu mustat sortsit ja musta toppi.

Nykytanssi
Nykytanssitunnilla keskitytään liikkeen virtaavuuteen ja heittäytymiseen. Tunti alkaa lämmittely- sekä tekniikkasarjoilla (modernitanssi) ja huipentuu vaihtuvaan tanssisarjaan. Tanssisarjoissa käytetään paljon eri tasoja ja keskitytään eri liikelaatujen kirkkauteen. Nykytanssitunnilla haetaan omaa tapaa liikkua erilaisilla improvisaatioharjoituksilla.
Nykytanssiin mustat mikroshortsit ja musta toppi. Halutessaan voi ottaa mukaan myös pitkähihaisen paidan lattiasarjoja varten. Paljaat varpaat tai päkiäsuojat.
Uusi!
Freestyle – Pojat
Vihdoin pojille oma treenitunti Freestyle! Tunnilla sekoitetaan eri katutanssityylejä breakdance, popping, locking, hip hop, new style. Tunti kehittää rytmitajua, kehonhallintaa, tasapainoa, koordinaatiota ja lihaskuntoa.

Tarvitset Freestyle tunnille sisäkengät (huom!puhtaat pohjat!!) ja vaatteet, joissa mukava liikkua.
Uusi!
Street
Tunnilla harjoitellaan streetlajien perustekniikkaa, askelsarjoja ja isolaatioita. Tunnin pääpaino on tanssisarjassa hauskanpitoa unohtamatta. Street-tyylin peruspilarina on musiikintulkinta ja improvisaatio.
Tarvitset Street-tunnille sisäkengät (huom!puhtaat pohjat!!) ja vaatteet, joissa mukava liikkua.
Uusi!
Hypyt ja piruetit
Hypyt & piruetit -tekniikkatreeni keskittyy nimensä mukaisesti hyppyjen ja piruettejen perustekniikkaan sekä variaatioihin. Tunti on rakennettu parantamaan oman kehon keskilinjan hallintaa (piruetit, käännökset) sekä voimistamaan hyppytekniikkaa eri variaatioin. Tanssitunti voimistaa ja puhdistaa tanssijan linjauksia sekä tuo varmuutta tanssitekniikkaan.
Tekniikka tunnille mustat mikroshortsit ja musta toppi. Paljaat varpaat tai päkiäsuojat.
Baletti
Balettitunneilla keskitytään vartalon oikeaan linjaukseen ja aukikierron löytämiseen. Tunneilla tehdään harjoituksia tangolla, keskilattialla ja tilassa liikkuen. Tunti on erinomainen sivulaji kaikille jazz- ja nykytanssiin suuntautuville.
Balettitunnille balettipuku (jumppapuku), valkoiset sukkahousut ja vaaleat balettitossut. Hiukset oltava siististi nutturalla.
Venyttely

Tanssijoille sekä muille liikkujille monipuolinen kehonhuolto- ja venyttelytunti. Tunnilla lämmitetään keho lempeästi, tehdään sekä lyhyitä että pitkiä venytyksiä. Tunti on tärkeä lisätreeni tanssijoille, sillä eri tanssilajit vaativat liikkuvuutta.
Otathan mukaan oman jumppa-alustan!

Akrobatia
Akrobatia tunnilla harjoitellaan akrobatian alkeita sekä vaikeampia variaatioita. Treeni haastaa varmasti jokaisen oppijan omalla tasollaan. Tunnilla harjoitellaan liikkeitä, jotka parantavat kehonhallintaa ja mahdollistavat oppilaan harjoittelemaan vaativampia variaatioita.
Tälle tunnille mustat mikrosortsit ja musta toppi. Paljaat varpaat.
Lyricaljazz

Lyrical jazz tanssilaji, missä sekoittuu baletti, nykytanssi ja jazztanssi. Tunneilla tehdään erilaisia tekniikkaharjoituksia, diagonaalipätkiä ja tanssisarjoja.  Tunnin pääpaino on loppusarjassa, minkä musiikkina käytetään pääsääntöisesti hitaita biisejä. Lyrical jazz kehittää tekniikan lisäksi tanssijan heittäytymistä ja ilmaisua musiikkiin.

Tanssitunnille tunnille mustat mikroshortsit ja musta toppi. Paljaat varpaat tai päkiäsuojat.
Showlatin
Showlatin tunnilla yhdistyy showtanssi ja kilpatanssilattarit. Treeneissä nautitaan lattarirytmeistä ja hikoillaan menevien biisien viemänä. Ohjaajalla on vahva kilpatanssitausta ja tunniin liikekielessä on sähäkkää aksentointia sekä isoa vartalonkäyttöä. Let’s shake and have fun!

Showlatin tunnille paljaat varpaat tai jazztossut. Treenialaosaksi jumppahousut tai halutessaan treenihame.

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ