Opettajat

Annika

Paimiosta lähtöisin oleva Annika on A.M. Dancen perustaja ja ideapankki. Annika on valmistunut Oulun tanssinopettajakoulutuksesta (OAMK) pääaineena showtanssi vuonna 2009. Valmistumisen jälkeen hän muutti New Yorkiin opiskelemaan tanssia (pääaineena nykytanssi, jazztanssi, pilates), jonka jälkeen hän on käynyt säännöllisesti maailman huippuopettajien opeissa New Yorkissa, Lontoossa sekä Los Angelesissa. Lisäksi hän on suorittanut New Yorkissa Horton-tekniikan ohjaajatutkinnon Alvin Ailey schoolissa (2014), Pilates-ohjaajatutkinnon (opettajina mm. Teri Steele), Limon-tekniikan opettajantutkinnon NY Universitylla (2017), Klein-opinnot Movement Researchilla (2018). Syksyllä 2013 Annika opiskeli Lontoossa maisteritason tanssiopintoja (Body in Performance). Korkeakouluopintojen lisäksi työkokemusta on karttunut jo 20 vuoden ajan tanssinopetuskentällä sekä tanssikurssien parissa että kisavalmennuksen puolella. Annikan opetusmottona on tanssista nauttiminen unohtamatta hikipisaroita ja teknistä vaativuutta. Opetustyön lisäksi hänen työkuvaansa kuuluu tanssijantyöt (teatteri, tanssiryhmät), tuomarointitehtävät ja kilpailu-ura (mm. showmuodostelma MM-hopea v. 2009). Annika Mutila on myös palkittu koreografisista ansioista v. 2013 Tanssin Gaalassa sekä v. 2015 (finnish dance organization) ”innovatiivinen, persoonallinen liikekieli, luo hyvin rakennettuja ja harjoitettuja kokonaisuuksia”. Annikan kilparyhmät ovat voittaneet lukuisia tanssikilpailuja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin (mm. MM-kultaa tanssimuodostelmalla 2015).
– Annika Mutilan tanssikoulu, kesästä 2006 – (Paimio)

 

– Dance Studio Funk, v. 2010-

 

– Kisaryhmien valmennus, v. 2006- (mm. muodostelmajoukkueen SM-kulta v.2013)

 

– Kiiminkijoki opisto, v. 2009 -2010

 

– Oulun naisvoimistelijat, v. 2006 -2009

 

– Oulun yliopisto liikunta, v. 2006 – 2007

 

– Paimion/Oulun Active valmennus, v. 2003-

 

– Paimion Kansalaisopisto, v. 2003 – 2005

 

– Paimion kaupungin liikuntatoimi, v. 2003

 

– Paimion naisvoimistelijat, v. 1999 – 2002

–  Lukemattomat treenitunnit vuosittain Annikan toisessa kotikaupungissa New Yorkissa (Alvin Ailey, Gibney Dance, Steps on Broadway, Peridance, Broadway Dance Center, Mark Morris Dance center)

 

– Horton-tekniikan opettajatutkinto Alvin Ailey/New York,  2014

 

– Alexander-tekniikan yksityistunnit C. Maxwell/New York, 2015

 

– Tanssiopinnot Dance New Amsterdam/New York, Elokuu 2010 – Helmikuu 2011

 

– Maisteritason luennot: Body in performance (Laban, Lontoo) syksy 2013

 

– Tanssinopettaja (OAMK) pääaineena showtanssi, valmistumisvuosi 2009

 

– Pilates ohjaaja, DNA New York, valmistumisvuosi 2011

 

– Tanssiopinnot ulkomaisissa tanssikouluissa mm. Alvin Ailey Dance School (New York), The Edge (Los Angeles), Alonzo King Lines ( San Francisco), The Place (Lontoo), Peridance (New York), Steps on Broadway (New York), Broadway Dance Center (New York), Pineapple Dance Studio (Lontoo), Kledi Dance (Rooma)

– Ylioppilas keväällä 2005

 

– Tanssiopinnot lukuisissa yksityisissä Turun tanssikouluissa ja seuroissa vuosina 1997-2005

 

– Lyhytkursseja eri tanssilajeista, tanssinohjauksesta sekä tuomaroinnista mm. Body Sculpting (Lontoo) v. 2013, History of body v. 2013 (Lontoo), Horton-tekniikka (New York) v. 2012, Klein-tekniikka v. 2008, Showtanssin SM-kisojen tuomarikoulutus keväällä 2009

– Tanssijana the Voice of Finland tuotannossa kausilla 6, 7 ja 8.

 

– Interface/Innerface, kor. Akiko Tomikova (Japan), v. 2012 (New York)

 

– Visa group, kor. Makiko Tamura and Ryoji Sasamoto (Japan), v. 2012 (New York)

 

– Let it fly, kor. Stéphanie Landouer (France), v. 2011 (New York)

 

– West Side Story, v. 2009 (Oulun kaupungin teatteri)

 

– Carmina Burana, v. 2007 (Oulun musiikkijuhlat, yhteistyössä Oulun sinfonia)

 

– Jokisimpukan laulu, v. 2003 (Runoviikot, Varsinais-Suomi)

 

– Nykytanssi pienryhmä MM 5. sija, v. 2010 (Breaking point)

 

– Showtanssi pienryhmä SM-kulta, v. 2010 (Käännekohta)

 

– Nykytanssimuodostelma MM-hopeaa, v. 2009 (Peli)

 

– Performing arts muodostelma SM-hopeaa, v. 2009

 

– Discotanssimuodostelma SM-hopeaa, v. 2009

 

– Showtanssi pienryhmä SM-hopeaa, v. 2008 (Work, fight, love, mate), Edustus showtanssin MM-kisoissa syksyllä 2008

 

– Showtanssimuodostelma SM-hopeaa, v. 2008 (Escapist)

– Tanssiteos Peliaika, v. 2019. Teos sai kulttuuriavustuksen Paimion kaupungilta.

 

– Tanssiteos Aika valossa, v. 2017. Alvar Aallon suunnittelemaan Paimion parantolaan tehty tanssiteos. Teoksen uusinta näytöskausi v. 2019.

 

– FDO (Suomen tanssiorganisaatio) palkitsema koreografi v. 2013 sekä v. 2015 menestyksekkäästä koreografintyöstä

 

– MM-kultaa v. 2015 Modern Formation aikuiset2 muodostelmalla: Karilla kylässä (Paimion ShowMamat)

 

– Kultajoukkue v. 2015 Performing Arts SM-kilpailuiden aikuiset2 muodostelmasarjassa: Karilla kylässä (Paimion ShowMamat)

 

– Hopejoukkue v. 2015 Performing Arts Sm-kilpailuiden Production-sarjassa: Alone in the metropolis (Annika Mutila Dance School Production team). Kisajoukkueessa 90 tanssikoulumme tanssijaa!!

 

– Kultajoukkue v. 2013 Performing Arts SM-kilpailuiden aikuiset2 muodostelmasarjassa: Viimeinen eräpäivä (Paimion ShowMamat)

 

– Pronssipienryhmä v. 2013 Performing Arts SM-kilpailuiden aikusiten sarjassa: Next Stop (Funky Rush Hour)

 

– Nykytanssiteos Mittumaari NummiLove, v. 2012 (Paimio), kulttuuriapuraha (12 tanssijaa)

 

– Nykytanssiteos Ketju, v. 2011 (Paimio), kulttuuriapuraha (11 tanssijaa)

 

– Muita kisakoreografioita: Muodostelma aikuiset 2 SM 4. sija v. 2012, Muodostelma aikuiset 2 SM-pronssia v. 2010(ShowValiot, Kokonainen) sekä SM 4. sija v. 2010(ShowMamat, Lento AM21530), Nykytanssi pienryhmä SM 5. sija v. 2010 (Oulun Active)

 

– Lukuisat Turun alueen tanssikilpailujen kunniamaininnat ja voitot (mm. Nuori kulttuuri, Show your dance by Gailap)

 

– Suomen suloinen suvi -tanssinäytös, v.2015 (Paimio)

 

– New York, New York -tanssinäytös, v. 2014 (Paimio)

 

– American Diner -tanssinäytös, v. 2014 (Paimio)

 

– Sporttiset -tanssinäytös, v. 2013 (Paimio)

 

– Farmi -tanssinäytös, v. 2012 (Paimio)

 

– Talvitouhuja -tanssinäytös, v. 2011 (Paimio)

 

– Satukirja -tanssinäytös, v. 2011 (Paimio)

 

– Viidakkoon! -tanssinäytös, v. 2010 (Paimio)

 

– Viva Vista 2010 muotinäytöskoreografiointi (sekä juonto)

 

– Merituuli- tanssinäytös, v. 2009 (Paimio)

 

– Matka- tanssinäytös, v. 2008 (Paimio)

 

– Unikuva- tanssinäytös, v. 2007 (Paimio)

 

– Annikan kesäkurssien loppunäytös, v. 2006 (Paimio)

 

– Annikan showtanssikurssien yhteisnäytös, v. 2005 (Paimio)

 

– Valtakunnallisen Power Mover -koulutanssin suunnittelu peruskouluille, v. 2003.

Camilla Keihäs

 

Camilla on valmistunut tanssijaksi Turun konservatorion tanssilinjalta keväällä 2015. Valmistumisen jälkeen hän on työskennellyt tanssijana mm. Susanna Leinosen ja Reija Wären kanssa sekä Suomen Kansallisoopperassa. Tunneillaan Camilla painottaa vahvaa tanssintekniikkaa sekä kehonhallintaa ja pyrkii haastamaan tanssijoiden koordinaatio- ja nappaamiskykyä. Tärkeää on kannustava ja hyväksyvä ilmapiiriä, jossa jokainen uskaltaa tanssia omalla tyylillään. Tunneillaan Camilla toivoo ensisijaisesti oppilaidensa pitävän hauskaa ja nauttivan tanssimisesta!

Meri Niemi

Meri ”twerk-guru” Niemi on kotoisin Loimaalta ja hän on tanssinut monipuolisesti eri tanssilajeja. Meri on työskennellyt tanssijana kansainvälisillä koripalloliigan kentillä sekä kilpaillut Twerkin SM-kilpailuissa. Merin tanssitunneilla nauru raikaa ja jokainen saa tulla tunnille juuri omana itsenään. Hänen tunneilla on aina ihan kannustava ja rento meininki!

Silja Saarinen

 

Silja on Lappeenrantalainen tanssinopettaja, joka muuttanut Turkuun tanssinopettajaopintojen perässä. Silja on valittu Suomen Kansallisoopperan kolmen vuoden erikoiskoulutukseen ja hän on opiskellut tanssia useilla eri ulkomaan leireille (mm. Vaganova). Silja on kilpaillut SM- ja MM-kisoissa (Performing Arts) sekä valtakunnallisissa balettikilpailuissa. Hän on myös työskennellyt tanssijana mm. Suomen Kansallisoooperassa sekä Reija Wäreen koreografioissa. Siljan tanssitunneilla keskitytään perustekniikkaan ja puhtaaseen kehon linjaukseen, vahvistetaan lihaksia sekä keskitytään eri liikelaatuihin.

Linda Nordin

 

Linda on kokenut turkulainen lasten ja nuorten ohjaaja sekä kilpajoukkueiden valmentaja. Hän on opettanut tanssia jo lähes 15 vuoden ajan eri-ikäisille lapsille ja nuorille. Hän on erikoistunut lasten ohjaukseen ja on hyvin suosittu lasten ohjaaja.
Linda on tanssinut lapsena ja nuorena kilpailujoukkueessa ja jatkanut aikuisena tanssiharrastustaan käyden viikottain useilla tanssitunneilla. Lindan omat suosikit ovat show, street ja Horton-tekniikka.
Linda on käynyt useita voimisteluliiton koulutuksia, joissa perehdytään lapsen ja nuoren herkkyyskausiin, fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen sekä pedagogiikkaan. Hän on suorittanut myös kasvatustieteen perusopinnot. Linda on osallistunut lukuisiin tanssin ideapäiviin sekä workshoppeihin ja on innostunut jatkuvasti kouluttautumaan lisää.
Opettajana Linda on kannustava, innokas, iloinen ja kaikki tasapuolisesti huomioiva

Erath Chairaksa

Erath on turkulainen Streetguru, joka on tunnettu niin koreografioistaan kuin kisamenestyksestään. Erath on voittanut mm. hopeaa Freestyle Street SM-kisoissa ja hänen koreografioitaan on voinut nähdä niin Logomossa kuin Turun kaupungin teatterissakin. Erathin tyylissä keskitytään yksityiskohtiin ja tarkkaan kehonhallintaan. Tanssinopettajana hän on hauska, iloinen ja kannustava.

Lotta Ahlman (os. Himanen)

 

 

Lotta on Turusta lähtöisin oleva kokenut lasten, nuorten ja aikuisten ohjaaja. Hänellä on opettanut tanssia jo yli 20 vuoden ajan eri voimisteluseuroissa ja tanssikouluissa. Koulutukseltaan Lotta on lähihoitaja ja työskentelee lasten sekä nuorten parissa. Lotta on kilpaillut useissa kotimaisissa ja kansainvälisissä tanssikisoissa saavutuksina MM-kulta ja MM-pronssi mitalit sekä useat SM-mitalit. Lotta tunnetaan Paimiossa iloisena sädehtivänä opettajana.

Viktoria Radin

 

 

Viktoria on toiminut opettajana Turun alueella vuodesta 2016 lähtien ja kokemusta on kertynyt niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin ohjaamisesta. Vuosina 2018 ja 2019 hän on opettanut tanssia 8-17 vuotiaille USA:ssa, jossa vastasi Camp Wawenock -leirin tanssitunneista sekä muiden tanssinopettajien kouluttamisesta.
Viktoria valmentaa sekä toimii kilpailukoreografina niin SM-, EM-, kuin MM-tason tanssijoille.
Tanssijana Viktoria on saavuttanut SM-mitaleja, edustanut Suomea MM-kisoissa sekä esiintyy aktiivisesti kotimaassa. Hänen vahvuutensa ovat jazz-, street-, lyrical-, ja nykytanssissa joita hän treenaa jatkuvasti Suomessa sekä ulkomailla. Tunneilla Viktoria painottaa musikaalisuutta, monipuolisuutta ja ilmaisua.

Vera Moisio

 

Vera opiskelee Turun Taideakatemiassa tanssinopettajaksi, josta hän valmistuu vuonna 2021. Veralla on vahva balettitausta, jonka lisäksi hän on treenannut monta vuotta nyky- ja jazztanssia. Päälajissaan nykytanssissa Vera on hakenut oppia koulunsa lisäksi erilaisilta kursseilta, opettajilta eripuolelta maailmaa. Nykytanssissa Veran tyyli sisältää paljon lattiatekniikkaa, jossa painovoiman lait ovat erilaiset kuin ylätasossa. Veran tunneilla käytetään voimaa mutta sarjat sisältävät myös sulavaa flow:ta. Vera on energinen ja kannustava opettaja, jonka tunneilla treenaataan ja pidetään hauskaa!

 

Pinja Pentinmäki

 

Pinja on urheilun perässä Turkuun muuttanut pitkän lajitaustan omaava kilpacheerleader ja valmentaja. Pinjan parhaita saavutuksia cheerleadingin parissa ovat SM-hopea sekä EM seitsemäs sija. Valmennustaustaa löytyy viisi vuotta lapsista aikuisiin. Valmentajana Pinja on energinen ja kannustava. Tavoitteena opetuksessa on huomioida etenkin yksilöiden kehittyminen omaan halumaansa suuntaan uransa parissa.

Markus Kettinen, säestys

 

 

 

Markus Kettinen on turkulainen muusikko ja säveltäjä, joka toteuttaa musiikkiaan niin perinteisillä soittimilla kuin elektronisin keinoin. Livenä häntä voi kuulla tällä hetkellä mm. Yakuzi Pato-yhtyeen keikoilla.

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ