SYKSYN 2020 Tanssitunnit

Alle 6-vuotiaiden tunnit

Kevät 2021 Vauva-aikuinen -musiikkiliikunta (2-12 kk)

Kevät 2021 Taapero-aikuinen -musiikkiliikunta (1-3 v.)

Syksy 2020 3-4-vuotiaille Dance sekä Baletti

Syksy 2020 5-6-vuotiaille Dance sekä Baletti

 

Monipuolisilla Dance tunneilla harjoitellaan motoriikan perustaitoja, mistä lapsi saa eväät eri tanssilajeihin.

LISÄÄ
LASTEN LAJITREENIT
Alakouluikäisten tanssitunnit on jaettu 7­-10 ­-vuotiaisiin ja 9-12 ­-vuotiaisiin. Alakouluikäisille on laaja valikoima eri tanssilajeja sekä tanssijoilla on mahdollisuus valita itselleen sopivan tasoinen ryhmä alkeis-, keski- tai jatkotasoilta. Jos tanssilajin perässä ei ole tasomerkintää niin ryhmä on avoimen tason tunti kaikille ikäryhmän harrastajille. Tanssiopettajalla on oikeus ohjata tanssija hänelle sopivaan ryhmään ja oppilailla on oikeus kysyä tutulta opettajalta suositus sopivaan tanssiryhmään.
TUNTIVALIKOIMA
NUORET & AIKUISET
Monipuolinen lajivalikoima tason mukaan nuorille ja aikuisille (alaikäraja 13 v.). Lisäksi tuntivalikoimasta löytyy tanssitunteja vain aikuisille –  30 v. + .

Yli 7-vuotiaiden tunnit on jaettu tasojen mukaan alkeet/keski/jatko/avoin taso. Tanssiopettajalla on oikeus ohjata tanssija hänelle sopivaan ryhmään ja oppilailla on oikeus kysyä tutulta opettajalta suositus sopivaan tanssiryhmään.

TUNTIVALIKOIMA

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ