Tervetuloa tanssimaan A.M. Dancelle osoitteeseen Pussitie 4
A.M. DANCE
monipuolinen, kansainvälisesti menestynyt ja lämminhenkinen tanssikoulu.
Syksyn 2020 Aikataulu
Ilmoittautuminen syyskaudelle 2020 aukeaa 29.6.2020! Kevään 2020 oppilaat voivat ilmoittautua jo 22.6. klo 10.00 alkaen.

Syksyn tanssiaikataulu julkaistaan juhannusviikolla.

Tarjoamme laajan tuntivalikoiman lapsille, nuorille ja aikuisille. Eri lajien lisäksi tanssitunneista on mahdollisuus valita itselleen sopiva taso aina alkeista edistyneisiin.

AIKATAULU
Tanssitunnit
A.M. Dance haluaa mahdollistaa monipuolisen tanssiharrastuksen niin lapsille, nuorille kuin aikuisille eri tanssilajeineen. Pienimpien tanssitunnit ovat 0-6-vuotiaille tanssin aluille. Alakouluikäisten tunnit on jaettu 7-10 -vuotiaisiin ja 9-12 -vuotiaisiin. Nuorille ja aikuisille on suuri valikoima eritasoisia tanssitreenejä yhdessä. Lisäksi tuntivalikoimasta löytyy treenejä vain aikuisille.
TUNTIKUVAUKSET
Opettajat
Kaikki opettajamme ovat kokeneita ja persoonallisia tanssinopettajia. Luomme yhdessä kannustavan ja positiivisen oppimisympäristön. Täältä löydät jokaisen opettajan esittelyn.
OPETTAJAT

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ